Outfit of the day

Afgelopen weekend gingen Sven en ik uiteten. Ik wist niet wat ik aan wilde dus liet Sven kiezen, wel zo makkelijk 🙂 Hij koos deze outfit. Het is dus eigenlijk geen outfit of the day maar outfit of the night maar dit draag ik ook vaak overdag.

Hij vindt mijn spijkerblouse altijd leuk staan dus daar koos hij voor. Deze is van Bershka. Ik stroop dat mouwen vaak op, da staat wat leuker vind ik. Daaronder draag ik een beige hemdje van H&M, vooral omdat het knoopje daar niet dicht kan.. oeps!

OOTD-outfit-of-the-day-jeans-shirt-spijkerbloes-roze-broek-en-zara-boots-gouden-studs-1

De broek die ik hier draag heb ik ooit in de sale bij Pull & Bear gekocht. Het is een roze broek met een soort ombre effect. Dat wil zeggen dat hij van donker naar lichtroze loopt. En hij heeft een beetje een aztec printje, alhoewel je dat niet heel duidelijk ziet (en nog minder duidelijk op de foto’s)

OOTD-outfit-of-the-day-jeans-shirt-spijkerbloes-roze-broek-en-zara-boots-gouden-studs-2

 

De cognackleurige boots met gouden studs en een gespje zijn van Zara. Die heb ik ook een keer met veel korting weten te bemachtigen. De outfit is wel erg stoer dus voor de vrouwelijke touch draag ik er een ketting van Primark. Deze heeft gouden driehoekjes met kleine roze driehoekjes daarin.

Om het af te maken draag ik mijn rosé gouden horloge van OOZOO en rosé gouden oorbellen.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.