Outfit of the day

De outfit of the day vandaag is voor de lente, maar toch nog warm genoeg op de dagen dat de zon zich nog niet heel erg laat zien.

Ik draag een witte trui met driekwart mouwen van Vero Moda. Hij is vrij grof gebreid en daardoor een beetje doorschijnend. Eerder droeg ik hier een wit of zwart hemdje onder. Maar een van mijn vriendinnetjes droeg laatst onder een soortgelijke trui een roze/oranje hemdje. Dat vond ik zo leuk staan dat ik dat ook eens bij mijn trui probeerde. En ik vind het leuk! Een klein beetje kleur en toch heel neutraal. Het hemdje dat ik hieronder draag is van Only. Ik denk dat een mintgroen hemdje bijvoorbeeld ook heel leuk kan staan. Dus misschien dat ik daar ook nog eens naar op zoek ga.

OOTD-outfit-trui-vero-moda-roze-hemdje-only-lente-jeans-bershka-gympen-H&M-zomer-wit-1

Daaronder draag ik een jeans van Bershka met ritsjes aan de onderkant. De gympen zijn van H&M en hebben een prachtige parelmoer glans en een soort schubben.

OOTD-outfit-trui-vero-moda-roze-hemdje-only-lente-jeans-bershka-gympen-H&M-zomer-wit-2

En ik bleek precies in de kleur van het hemdje ook nagellak te hebben! Essie Tart Deco:

essie-nagellak-nail-tart-deco

Ik koos voor roségouden sieraden. De ketting is van H&M. De ringen in mijn oren van Sirado. En hieronder zie je mijn armcandy! Het horloge is van OOZOO en daarbij draag ik een armbandje met roze draad er doorheen gevlochten. Ook die kocht ik volgens mij ooit bij Sirado. De ring is van Swarovski. Het tasje (m’n dokter Bob tas;)) is van Primark.

tasje-primark-rosegold-watch-oozoo-essie-nails-tart-deco

 

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

  1. welke maat schoenen heb je? al heb je 37 dan wil je die gave gympen natuurlijk nog niet verkopen, wat vind ik die leuk zeg

    1. Ah wat lief! Ze zijn maat 38.. En ruiken misschien niet meer zo fris 😉 Ze zijn idd leuk maar misschien dat H&M dit jaar weer zoiets heeft! Vaak hebben ze wel variaties op eerder modellen. Ik hoop het iig voor je!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.