Outfit of the day

Afgelopen zaterdag kocht ik bij de Forever 21 (klik hier voor de shoplog) een high-waisted rokje met madeliefjes erop. Ik vond de bloemetjes wel gezellig voor Pasen en dus trok ik het rokje tweede Paasdag aan! Dit is mijn outfit of de day van die dag.

ootd-outfit-floral-high-waisted-skirt-forever-21-zwart-shirt-H&M-high-heels-forever-21-1

De outfit begon allemaal met het rokje van Forever 21. Zo warm was het niet buiten dus er moest hoe dan ook een panty onder vond ik (daarbij zijn mijn benen nog zoooo wit, maar goed).  Ik draag hier trouwens een nieuw soort panty: met een kanten rand aan de bovenkant. Wat een fijne uitvinding! Dat zorgt ervoor dat je geen vetrolletjes ofzo boven je panty uitkomen. Dat is altijd fijn! Hij is van H&M. Het enige nadeel is dat ik de panty zelf minder mooi vind. Ik draag graag panties van H&M, maar deze is net iets anders dan mijn ander 40 denier panties van H&M.

ootd-outfit-floral-high-waisted-skirt-forever-21-zwart-shirt-H&M-high-heels-forever-21-2

Op het rokje draag ik een zwart V-hals shirtje met 3/4 mouw, ook van H&M. Ik draag dit in mijn shirtje zodat je het high-waisted rokje mooi kunt zien.

ootd-outfit-floral-high-waisted-skirt-forever-21-zwart-shirt-H&M-high-heels-forever-21-13

 

De schoenen heb je al veel vaker voorbij zien komen en zijn ook van Forever 21 maar dan van jaren geleden. Ik had ontzettend gehoopt meer van dit soort fijne schoenen te scoren zaterdag maar dat is helaas niet gelukt (maar wel voldoende andere leuke dingen hoor:)).

Die sieraden hield ik simpel: rosé gouden horloge van OOZOO en rosé gouden ringen in mijn oren.

Wat droeg jij met Pasen?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.