Outfit of the day

De outfit of the day is dit keer weer eens met shorts. Ik hou echt van shorts, ik weet niet waarom maar ik vind ze stoer maar toch enigszins sexy.

De outfit droeg ik afgelopen zondag. We gingen even naar Amsterdam, de oude hometrainer van Sven naar mijn broertje brengen en daarna terug naar Utrecht en even mijn ouders helpen met het installeren van hun nieuwe pc. Comfy was dus weer het plan!

Het jasje wat ik hier draag is van Mango. Mijn moeder en ik dragen nooit dezelfde kleding behalve dit jasje. Dat kochten we bij Mango (vorig seizoen) en we vonden het beide heel leuk. Vaak gaan we op zaterdag even samen naar de stad en dan checken we altijd even wie het jasje aantrekt, anders staat het natuurlijk een beetje gek haha!

De trui dit ik daaronder draag zag je al voorbij komen in de shoplog van Forever 21. Een heerlijke zachte trui die een klein beetje doorschijnend is (ik draag er een zwarte hemdje onder).

ootd-outfit-waisted-shorts-zara-boots-stradivarius-trui-forever-21-leather-jacket-leren-jasje-mango-1

De waisted shorts zijn van Zara en heb ik al jaren. De panty is van H&M. Ik vind dit een ideale kleur voor bij dit soort outfits. Maar helaas kan ik hem bij H&M niet meer vinden.. De boots zijn van Stradivarius en hebben kleine gaatjes. Dat zie je op de foto niet goed maar geeft wel een leuk effect.

ootd-outfit-waisted-shorts-zara-boots-stradivarius-trui-forever-21-leather-jacket-leren-jasje-mango-2

De sieraden die ik droeg zie je hieronder. Deze oorbellen zijn van de Kruidvat, die zie je ook in de shoplog die morgen online komt. De armband is ÊÊn armband die uit meerdere armbandjes bestaat. Die is van Primark. De ring is de trouwring van mijn oma.

ootd-outfit-waisted-shorts-zara-boots-stradivarius-trui-forever-21-leather-jacket-leren-jasje-mango-3

 

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.