Outfit of the day

Laatst kocht ik een oversized beige blazer bij Forever 21. Die wilde ik natuurlijk direct aantrekken en dit is hoe ik hem combineerde voor mijn outfit of the day.

De blazer zag je misschien al voorbij komen in de shoplog van laatst. Hij sluit mooi aan rond mijn schouders en armen maar verder valt hij wijder dan een normaal colbert. Hij is ook niet getailleerd. Hij is een beetje licht poeder beige (tenminste zo zou ik de kleur beschrijven) en leuk voor de lente en zomer.

OOTD-outfit-oversized-beige-blazer-Forever-21-shirt-Vero-Moda-jeans-Bershka-en-sleehak-pumps-Invito-2

Ik draag er een gebroken witte semi-transparante top van Vero Moda onder. Hij heeft gouden studs als detail en maakt dat het geheel niet te saai wordt.

OOTD-outfit-oversized-beige-blazer-Forever-21-shirt-Vero-Moda-jeans-Bershka-en-sleehak-pumps-Invito-3

De spijkerbroek die ik draag is, zoals altijd, van Bershka. De pumps met sleehak zijn van Invito. Nu is de outfit vrij netjes, maar je kunt hem ook stoerder maken door het te combineren met een ander shirtje en boots.

OOTD-outfit-oversized-beige-blazer-Forever-21-shirt-Vero-Moda-jeans-Bershka-en-sleehak-pumps-Invito-6

 

Ik draag (rosé) gouden sieraden. Het horloge van OOZOO is rosé goud met gouden details. Daarnaast nog een rosé gouden armbandje van Lucardi. Het ringetje met hartje is volgens mij van Primark en vind ik heel schattig!

Op mijn nagels draag ik gellak van Sensationail in de kleur Pink Chiffon.

Wat draag jij vandaag?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.