Outfit of the day

In de goodiebag van de Masterclass Beautybloggen zat een hoop, zo ook dit unieke t-shirt! Normaal draag ik niet echt shirts met zo’n hoge hals, dat staat mij niet zo goed, maar voor dit shirt maak ik een uitzondering! Dit is dan ook mijn outfit of the day.

Je kunt het op allerlei manieren combineren maar ik vond het met lichtgrijs wel fris staan.

OOTD-outfit-blogger-wit-shirt-grijs-colbert-grijze-jeans-4

Het colbertje dat ik draag is van joggingstof en komt van Primark. Het ziet er best netjes uit, maar zit wel heel lekker. Daaronder draag ik het ‘blogger’-shirt uit de goodiebag.

OOTD-outfit-blogger-wit-shirt-grijs-colbert-grijze-jeans-1

De lichtgrijze jeans is van Bershka en zit zo lekker! De grijze laarsjes (waar ik echt vervanging voor moet hebben ook al valt dat op deze foto gelukkig niet zo op!) heb ik jaren geleden zowaar op de markt gekocht. Ze lopen als een trein!

OOTD-outfit-blogger-wit-shirt-grijs-colbert-grijze-jeans-2

De accessoires heb ik simpel gehouden: een horloge van Guess, zilveren oorbellen van Six en mijn standaard ringen van Swarovski en een simpele zilveren ring met een steentje. En als laatste accessoire voor de liefhebbers: Mittens! Ze vind de camera erg interessant : )

OOTD-outfit-blogger-wit-shirt-grijs-colbert-grijze-jeans-3

Heb jij nog tips voor leuke (betaalbare) grijze laarsjes?

Liefs,
Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.