Outfit of the day

Wat is het weer ineens heerlijk! Gister wilde ik dan ook direct mijn nieuwe sandaaltjes van Primark aan (shoplog volgt heel snel!). Die knalkleur was dan ook de basis voor mijn zomerse look bij deze outfit of the day.

Deze bijna neonroze/ oranje top van Vero Moda past perfect bij mijn nieuwe sandaaltjes. Op de foto zie je niet eens het leuke deel van de top (sorry!) namelijk de rug. Een open V op de rug met daaroverheen wat strepen stof (dus.. hele duidelijke uitleg:)) De top valt lekker wijd wat fijn is, want mijn buik was weer behoorlijk opgezwollen helaas.

OOTD-outfit neon roze oranje sandalen primark light jeans bershka

Ik combineerde het met een hele lichte skinny spijkerbroek van Bershka waar ik de pijpen van heb opgerold. Ik vond dat zo de sandaaltjes leuker stonden.

OOTD-outfit-neon-roze-oranje-sandalen-primark-light-jeans-bershka-2

En dan de sandaaltjes: hoe cute zijn ze? Ik wilde ze direct hebben! En dat voor €6! Ze zijn lichtbruin met een neonroze/oranje band met blauwe stiksels in een soort etnisch patroon.

OOTD-outfit-neon-roze-oranje-sandalen-primark-light-jeans-bershka-3

 

Ik combineerde het met roségouden sieraden, dat vind ik wel mooi staan bij zo’n kleur. Het ene armbandje is van Lucardi, het armbandje met touw is van Pracht en de oorbellen van Sirado.

En mijn nagels konden niet achter blijven in de hysterie. Daarom draag ik hier de Bourjois Anti-choc No Chips nagellak in nr. 25 Macaron.

Wat draag jij graag op zo’n heerlijke lente (bijna zomerse) dag?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.