Outfit of the day

Voordat het begon te regenen was het zulk lekker weer! Van het weekend droeg ik mijn nieuwe maxi dress van H&M voor het eerst.

Ik heb een soort haat-liefde verhouding met lange jurken. Ze staan prachtig, maar zijn zo onpraktisch bijvoorbeeld op de fiets (ik kan het weten..). Zondag hoefde ik de fiets niet op dus kon ik mijn nieuwe jurk aan.

OOTD-outfit-long-dress-maxi-stripes-H&M-lange-jurk-1

Het zwart-wit gestreept hemdje sluit mooi aan en daarna valt de sheer zwarte rok iets losser naar beneden. Er zit een zwart onderrokje onder, maar dat kruipt ontzettend op dus daar doe ik zelf nog een zwart strak rokje onder.

OOTD-outfit-long-dress-maxi-stripes-H&M-lange-jurk-2

De sandaaltjes met sleehak zijn van Primark. Ik vond ze leuk staan onder de rok maar nu ik het zo op de foto zie vind ik het toch minder. Volgende keer worden het gympjes of platte sandaaltjes.

OOTD-outfit-long-dress-maxi-stripes-H&M-lange-jurk-4

 

Ik koos voor zilveren sieraden. Normaal doe ik geen oorbellen in als ik een ketting draag maar nu vond ik het wel mooi staan. Ik draag zilveren oorbellen van Six, de ketting is al wat ouder maar komt volgens mij van H&M. De armband kreeg ik van mijn ouders van een van hun reizen.

En nu is het weer tijd voor een lange broek en een trui haha, zo jammer! Maar dit weekend wordt het weer mooi weer gelukkig!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.