Outfit of the day

De outfit of the day is dit keer eentje uit de oude doos. Allemaal kledingstukken die ik al heel lang heb maar die ik volgens mij nog nooit in combinatie met elkaar heb gedragen.

De off shoulder trui is van H&M en is van een soort geweven katoen. Ik hou altijd wel van truien en shirts die van je schouder vallen. Om daar het accent nog extra op te leggen droeg ik er een roze/oranje hemdje onder van Vero Moda. Het hemdje is wat langer waardoor hij ook nog onder de trui uit komt.

ootd-outfit-grijze-trui-jeans-light-comfy-gympen-H&M-bershka-4

,De lichte jeans van Bershka lag ook alweer een tijd in de kast maar hij was veel te lang. Nu mijn moeder zo lief is geweest om hem in te korten merk ik dat ik hem vaker draag. Nu heb ik de pijpen opgerold, dat geeft een wat speelser effect in combinatie met de grijze basic gympen van H&M.

ootd-outfit-grijze-trui-jeans-light-comfy-gympen-H&M-bershka-3

De sieraden vond ik wel vrolijk bij het hemdje passen. De gekleurde armbandjes zijn van H&M, de zilveren ook maar die heb ik al jaren.

 

ootd-outfit-armcandy-1

Wat draag jij vandaag?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.