Outfit of the day

Zoals je misschien wel weet gaan mijn vriend en ik eind deze zomer een roadtrip door Californië maken en we beginnen in L.A. Toen ik dit shirt zag wilde ik het natuurlijk hebben! Vandaag zie je hem in mijn outfit of the day.

Het witte L.A. t-shirt is van Pieces. Hij is van heel fijn stevig katoen, valt wijd en heeft opgestroopte mouwen. Ik hou altijd wel van dit soort stoere shirts in het weekend, omdat ik er op mijn werk altijd netjes bij loop.

OOTD-outfit-LA-shirt-oversized-t-shirt-jeans-white-witte-nep-converse-1

Dit shirtje staat natuurlijk het leukst op een jeansshort, maar daar was het te koud voor. Dus koos ik voor mijn jeans van Bershka. De jeans is heel skinny en heeft ritsjes bij de enkels. Ik vind het altijd wel mooi als een jeans heel skinny is (maar natuurlijk wel in de juiste maat anders ziet het er minder charming uit).

OOTD-outfit-LA-shirt-oversized-t-shirt-jeans-white-witte-nep-converse-3

 

De gympen lijken natuurlijk ontzettend op Converse All Stars, maar dat zijn ze niet. Deze kocht ik bij een voor mij onbekend winkeltje voor €10 toen ik blaren op mijn voeten had haha! De witte gympen passen natuurlijk leuk bij het witte shirt.

OOTD-outfit-LA-shirt-oversized-t-shirt-jeans-white-witte-nep-converse-2

En voor het geval dat de zon schijnt: mijn zwarte zonnebril. Wederom een look-a-like maar dat mag de pret niet drukken! De sieraden hield ik heel simpel: alleen mijn rosé gouden oorbellen en horloge van OOZOO.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.