Outfit of the Day

Door een foutje in mijn planning stond er gisteren ineens geen artikel online. Daar baalde ik ontzettend van, maar ik kon er op dat moment helaas niks meer aan doen. Nogmaals sorry hiervoor! Vandaag weer een artikel, zoals je van me gewend bent! Ik twijfel trouwens wel over of ik een zomerrooster zal doen, mocht ik dat doen dan hoor je daar natuurlijk later meer over. Voor nu tijd voor een outfit of the day.

Dit is een van de outfits die mee ging naar Berlijn (behalve de pumps). Ik draag deze outfit ontzettend vaak. Hij is netjes voor mijn werk wanneer ik er pumps onder draag, maar met een paar stoere laarsjes is hij weer leuk voor in het weekend.

Het vestje is van WE en kocht ik jaren geleden in de sale. Ik vind het model heel leuk, omdat het een soort jasje lijkt. En hij zit super lekker want hij is van joggingstof. Het shirtje wat ik daaronder draag is van Vero Moda en zag je in mijn favorieten filmpje van laatst al voorbij komen.

OOTD-outfit-of-the-day-casual-dressy-jeans-bershka-blazer-vest-beige-WE-gebroken-wit-shirt-vero-moda-pumps-van-haren-1

De jeans die ik draag zijn, zoals zo vaak, van Bershka en draag ik met dit weer graag. Wat mij betreft de perfecte kleur lichtblauw.

OOTD-outfit-of-the-day-casual-dressy-jeans-bershka-blazer-vest-beige-WE-gebroken-wit-shirt-vero-moda-pumps-van-haren-2

De pumps uit mijn collectie zag je laatst ook al voorbij komen en lopen als een zonnetje. Ze zijn van Van Haren. Mocht je, net als ik, brede voeten hebben en altijd moeite hebben met het vinden van passende pumps dan zou ik zeker aanraden eens naar Van Haren te gaan. Ik heb dit paar ook in een andere kleur, gewoon omdat ik tenminste zeker weet dat deze lekker lopen.

OOTD-outfit-of-the-day-casual-dressy-jeans-bershka-blazer-vest-beige-WE-gebroken-wit-shirt-vero-moda-pumps-van-haren-3

 

En natuurlijk kunnen de rosé gouden sieraden niet ontbreken. Het horloge is van OOZOO en de ringen in mijn oren van Sirado.

Wat is jouw OOTD?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.