Outfit of the day

Afgelopen weekend ging ik naar de Grazia Fashion Masterclass. Het was een hele leuke ochtend! Binnenkort volgt de goodiebag unboxing maar vandaag laat ik je zien wat ik droeg kortom: mijn outfit of the day.

Het zou 22 graden worden maar ook enorm gaan regenen. Een lastige combi als je het mij vraagt! Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Laatst kocht ik een hele leuke ketting, die wilde ik om dus daar omheen bedacht ik mijn outfit.

OOTD-outfit-of-the-day-crop-cropped-top-forever-21-statement-necklace-ketting-pieces-highwaisted-jeans-vero-moda-gladitor-1

Ik ging voor een neonroze cropped top van Forever 21. Hij zit mooi zwierig. Om te voorkomen dat je mijn buik kunt zien als ik mijn armen omhoog doe draag ik hier altijd een zwart basic hemdje onder. Deze is van H&M. Ik ben tenslotte geen 20 meer 🙂 Ik draag dit soort hemdjes trouwens altijd onder mijn kleding.

OOTD-outfit-of-the-day-crop-cropped-top-forever-21-statement-necklace-ketting-pieces-highwaisted-jeans-vero-moda-gladitor-2

Daaronder draag ik een high-waisted jeans van Vero Moda. Die zit zo lekker! De pijpen sloeg ik om zodat mijn gladiator high heels mooi opvielen. Uiteindelijk durfde ik het gezien de weersvoorspellingen toch niet aan om ze aan te trekken en koos ik voor mijn gympen. Achteraf had ik ze prima aan kunnen doen want het was heerlijk weer. Bummer..

OOTD-outfit-of-the-day-crop-cropped-top-forever-21-statement-necklace-ketting-pieces-highwaisted-jeans-vero-moda-gladitor-3

 

En hier is de ketting waar het allemaal om draait. Ik zag hem laatst bij Pieces hangen en ik vond het zo stoer en chic tegelijk. Hij geeft een outfit net dat beetje extra. Bij zo’n statement necklace draag ik bijna nooit oorbellen, nu dus ook niet. Wel nog een subtiel armbandje die ik ooit bij de Kruidvat (!) kocht.

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Die sandalen zijn echt heel leuk! Zelf draag ik bij grote kettingen altijd kleine knopjes in mijn oren, want inderdaad is het niet mooi om én een grote ketting én grote/opvallende oorbellen te dragen. Een hemdje dragen onder topjes e.d. komt mij maar al te bekend voor, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.