Outfit of the day

Wat een hitte! Ik hou ervan! Van de week was het nog iets koeler en droeg ik deze outfit (nu draag ik vooral een bikini:)). Metallic is een trend die je nu veel ziet. Ik heb dit shirtje al jaren, maar zodra de zon begint te schijnen pak ik hem weer uit de kast.

OOTD-outfit-waisted-boyfriend-jeans-primark-metalic-gold-shirt-H&M-bracelets-armbandjes-hippie-2

Eigenlijk hoort dit shirtje strak te zitten, maar ik vond het leuker om hem wat losser te dragen dus ik kocht hem een maatje groter. Er zit een soort werkje in de stof waardoor hij extra mooi glanst in de zon. Het is ook geen heftige gouden kleur maar er lijkt bijna een soort zilver doorheen te zitten. Leuk detail: als je bruin bent staat dit shirtje extra mooi!

OOTD-outfit-waisted-boyfriend-jeans-primark-metalic-gold-shirt-H&M-bracelets-armbandjes-hippie-1

Bij Primark in Berlijn kocht ik deze  waisted boyfriend jeans. Ik wilde al heel lang een losvallende jeans met scheuren, maar ik kon er  niet echt een vinden die ik wilde. Deze van Primark kostte €15 dus daar kon ik me geen buil aan vallen. Ik ben er blij mee. Ik rolde de pijpen om zodat mijn schoenen beter zichtbaar waren.

OOTD-outfit-waisted-boyfriend-jeans-primark-metalic-gold-shirt-H&M-bracelets-armbandjes-hippie-4

Deze sandalen met sleehak kocht ik bij Modemusthaves.com. Natuurlijk kun je een boyfriend jeans combineren met een paar comfy gympjes, maar ik vind het ook leuk om hem soms vrouwelijker te dragen met een paar hoge hakken.

OOTD-outfit-waisted-boyfriend-jeans-primark-metalic-gold-shirt-H&M-bracelets-armbandjes-hippie-6

 

Normaal combineer ik dit shirtje vaak met gouden sieraden, dit keer koos ik voor een vrolijke mix van armbandjes van Hema (een setje).

Ik hoop dat je de outfit leuk vindt!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.