Outfit of the Day

Wat een warmte, love it! Thuis en in het weekend draag ik dan bijna altijd shorts, maar die zijn echt te kort voor naar mijn werk. Daarbij is daar altijd airco dus binnen is het koud. Daarom draag ik vaak wel gewoon een lange broek (of een jurkje). Vandaag draag ik in mijn outfit of the day een lichte jeans en een peplum top.

OOTD-outfit-of-the-day-peplum-top-vero-moda-kant-high-waisted-legging-jeans-vero-moda-pieces-havaianas-1

De witte peplum top kocht ik in de sale bij Vero Moda. Normaal vind ik peplum tops mij niet zo mooi staan vanwege mijn opgezette buik, maar sinds die zo goed als weg is (jeeeeej!!!) kan vind ik het ineens wel leuk! Daarbij is dit een wijdvallende peplum, dat maakt hem extra leuk en lekker luchtig voor de zomer.

OOTD-outfit-of-the-day-peplum-top-vero-moda-kant-high-waisted-legging-jeans-vero-moda-pieces-havaianas-2

Ook de jeans kocht ik in de sale, maar dan bij Pieces. Hij is high-waisted en heeft subtiele lichtblauwe en witte vlekken. Hij zit super lekker en is heel zacht. In principe hoef je bij deze top geen high-waisted jeans te dragen, ik vond de kleur er gewoon mooi bij staan.

OOTD-outfit-of-the-day-peplum-top-vero-moda-kant-high-waisted-legging-jeans-vero-moda-pieces-havaianas-3

 

De top heeft een kanten V-hals. Ik draag mijn Calvin Klein ring erbij en twee armbandjes (ik weet niet meer waar ik ze kocht).

Draag jij graag peplum tops?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.