Outfit of the day

Afgelopen weekend was ik met een vriendinnetje in haar woonplaats Den Haag. Super gezellig! En ze was zo lief om foto’s van mijn outfit of the day te maken! Wel met mijn Iphone, ik had mijn camera helaas niet mee. Deze outfit draag ik echt ontzettend vaak lately! Leuk voor een festival of een middagje op het terras.

Het shirtje kocht ik laatst in de sale bij Zara. Hij is oudroze, een mooie kleur, zeker nu ik al wat kleur heb door de zon. De shorts zijn van Bershka heb ik al jaren. Ik hou van jeansshorts met een waisted look en scheuren. De laatste tijd draag ik mijn shirtjes vaak aan de voorkant in mijn broek, dat vind ik ineens ontzettend leuk staan.

OOTD-outfit-festival-bohemian-jeans-shorts-bershka-shirt-zara-boots-en-tas-mexx-1

En dan mijn geliefde boots die ik laatst in Berlijn kocht. Ze zitten ontzettend lekker en geven me een festivalgevoel.

OOTD-outfit-festival-bohemian-jeans-shorts-bershka-shirt-zara-boots-en-tas-mexx-2

Mijn nieuwe tas is ook al zo’n fijne sale-aankoop! Ik kocht hem bij de V&D, de tas is van Mexx. De perfecte maat en zomerse kleur, dus die gaat elke dag met me mee. Qua sieraden vond ik roségoud mooi bij het oudroze passen. Het horloge is van OOZOO, de armbandjes zijn van Hema, net als de oorbellen. En om een beetje in de sale te blijven; ook mijn zonnebril kocht ik in de uitverkoop bij Kruidvat.

OOTD-outfit-festival-bohemian-jeans-shorts-bershka-shirt-zara-boots-en-tas-mexx-3

 

Je zou kunnen zeggen dat ik van roze hou 🙂

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.