Outfit of the day

Het is warm, soms heel warm, soms iets minder, met regen, zonder regen.. Kortom: elke dag twijfelen voor de kast.. Lange broek? Shorts? Jas aan? Lastig! Vandaag is mijn outfit of the day een beetje een combinatie van warm en luchtig.

Dit donkergrijze shirtje met zwarte leren details en ritsjes op de schouders kocht ik vorige zomer bij Stradivarius in Lissabon. Ik durfde hem niet zo goed aan gezien mijn opgezette buik. Maar nu ik mijn oude buikje weer begin terug te krijgen en broeken pas die ik al jaren niet meer pas (woehoe:)!!!!) zoals deze, durf ik er weer langzaam voor te gaan.

OOTD-outfit-of-the-day-grey-grijze-jeans-shirt-bershka-gladiator-heals-hakken-sexy-stoer-daytime-overdag-1

 

De lichtgrijze jeans is van Bershka en heb ik al jaren. Hij zit vrij laag, maar dat vind ik altijd wel lekker zitten. Zo’n grijze broek vind ik altijd een stoere look aan een outfit geven.

OOTD-outfit-of-the-day-grey-grijze-jeans-shirt-bershka-gladiator-heals-hakken-sexy-stoer-daytime-overdag-2

Ook deze gladiators met hakken heb ik al jaren. Ik ben er nog steeds blij mee. Vrouwelijk en stoer en leuk onder broeken én jurkjes. Heel handig dus. Door de brede hak lopen ze ook nog een bijzonder lekker!

OOTD-outfit-of-the-day-grey-grijze-jeans-shirt-bershka-gladiator-heals-hakken-sexy-stoer-daytime-overdag-3

De accessoires hield ik simpel. Deze oorbellen, die Sven altijd mijn melkkloppertjes noemt, kocht ik ooit bij Stradivarius. Het horloge is van Guess. En zoals zo vaak draag ik mijn ‘standaard’ ringen van Swarovski, beide ringen kreeg ik van Sven.

OOTD-outfit-of-the-day-grey-grijze-jeans-shirt-bershka-gladiator-heals-hakken-sexy-stoer-daytime-overdag-4

 

Draag jij wel eens grijze jeans?

Liefs,

Carien

You may also like

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.