Outfit of the day

Het was je misschien al wel eens opgevallen dat ik niet één kledingstijl heb. Ik hou van verschillende stijlen en ga dus soms voor stoer, soms voor vrouwelijk en soms mix ik verschillende stijlen. Ook naar mijn werk hangt het er een beetje vanaf hoe mijn dag eruit ziet. Als ik veel meetings heb kleed ik me netjes, zit ik vooral achter mijn pc dan kan ik ook op mijn gympen gaan. Vandaag is het een nette outfit of the day die ik laatst droeg op een dag dat ik veel overleggen had.

OOTD-outfit-office-work-day-netjes-leren-rok-hm-blouse-donkergroen-zwarte-laarzen-laarsjes-van-haren-1

Deze outfit begon met het zwarte (nep) leren rokje van H&M. Heel anders dan wat ik normaal draag maar ik zag het ineens helemaal voor me! Ik moet met dit soort dingen altijd wel oppassen hoe ik het draag om te voorkomen dat ik er ordinair uit ga zien. Toen ik in diezelfde H&M de mosgroene blouse tegen het lijf liep wist ik zeker dat dat ging lukken.

OOTD-outfit-office-work-day-netjes-leren-rok-hm-blouse-donkergroen-zwarte-laarzen-laarsjes-van-haren-2

Het rokje zit zowaar heel lekker. Hij is high-waisted en knelt nergens. Ik was nog bang dat ik er niet mee kon fietsen maar zelfs dat lukt prima haha! De twee zilveren ritsjes aan de voorkant geven een stoer effect.

OOTD-outfit-office-work-day-netjes-leren-rok-hm-blouse-donkergroen-zwarte-laarzen-laarsjes-van-haren-3

De mosgroene bloes draag ik in mijn rokje maar ook met een donkere spijkerbroek staat hij prachtig. Hij is aan de voorkant korter dan aan de achterkant. De mouwen kan ik trouwens niet lang dragen, want dan zij ze te kort (en ik heb niet echt bijzonder lange armen..) heel vreemd.

OOTD-outfit-office-work-day-netjes-leren-rok-hm-blouse-donkergroen-zwarte-laarzen-laarsjes-van-haren-4

De schoenen zijn van Van Haren, echt als je brede voorvoeten hebt zou ik daar zeker eens gaan kijken. Ze lopen ontzettend lekker doordat er nog een klein plateau in de schoen verborgen zit.

OOTD-outfit-office-work-day-netjes-leren-rok-hm-blouse-donkergroen-zwarte-laarzen-laarsjes-van-haren-5

 

Het is dus eigenlijk best wel een budget look, alleen H&M en Van Haren. En toch vind ik dat het er totaal niet budget uitziet. Het duurste item van mijn outfit is dan ook het zilveren horloge van Guess. De zilveren oorbellen zijn van Primark.

Wat is jouw stijl?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.