Outfit of the day

Mijn boyfriend jeans van Primark is denk ik een van de meest comfortabele items uit mijn kledingkast. En ook vandaag is het weer mijn outfit of the day.

OOTD-outfit-boyfriend-jeans-primark-tshirt-stradivarius-casual-3

 

Het leukste vind ik het om de pijpen een beetje op te rollen. Ik heb ook het idee dat dat wat slanker oogt, omdat je op die manier je enkels ziet. Zeker in de zomer past dit natuurlijk goed.

OOTD-outfit-boyfriend-jeans-primark-tshirt-stradivarius-casual-1

De boyfriend jeans van Primark heb ik gecombineerd met een grijs shirt van Stradivarius met een zwarte opdruk. Het shirtje valt wat losser, maar niet enorm oversized. Een strak shirtje staat trouwens ook leuk op zo’n wijdere broek.

OOTD-outfit-boyfriend-jeans-primark-tshirt-stradivarius-casual-4

 

Passend bij het grijze shirtje draag ik ook grijze gympjes. Deze zijn van H&M en dit is al mijn derde paar (en ja ik heb ze ook nog in het wit:)) haha! Ze zijn super praktisch qua combineren en lopen heerlijk. Ze gaan dus altijd met me mee op vakantie. En ondanks dat ik niet echt last van stinkende voetjes heb kan ik je vertellen dat na een paar dagen “übertracking” door bijvoorbeeld Rome met 40 graden ze echt niet meer naar bloemetjes ruiken. En daarbij zijn ze dan ook meer zwart dan grijs. Kortom: elk jaar betaal ik met liefde een tientje voor een nieuw paar van deze grijze gympen. Dit “verse paar” gaat dan ook met naar Amerika.

OOTD-outfit-boyfriend-jeans-primark-tshirt-stradivarius-casual-6

 

De sieraden hield ik rustig. Mijn melkkloppertjes (aldus Sven) in mijn oren en mijn grijze horloge met roségouden details van Hema.

En dat is mijn outfit of the day!

Liefs,

Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.