Outfit of the day

Ik typ dit vlak voordat ik op vakantie ga (USA here I come!!) maar als je dit leest ben ik net terug en heb ik waarschijnlijk een jetlag 🙂 Geen idee dus hoe op dit moment het weer is, wat ik wel weet is dat het bijna herfst is (noooo!!). Voor nu dus nog een zomerse outfit of the day, wellicht de laatste van het seizoen.

OOTD-white-wit-en-mint-green-kant-lace-summer-1

Ik ben dol op kanten losvallende shirts. Heel vrouwelijk, een beetje stoer en sexy. Dit soort shirtjes heb ik in verschillende kleuren en van de mintgroene wordt ik altijd vrolijk. Dit shirtje is van The Sting.

OOTD-white-wit-en-mint-green-kant-lace-summer-2

Mintgroen staat bij veel maar bij wit vind ik het effect erg mooi, iets romantischer dan bijvoorbeeld met een spijkerbroek. Deze witte broek kocht ik volgens mij voor €9,99 bij H&M, wat ik echt ontzettend goedkoop vind. Hij zit lekker. Wel moet ik zeggen dat hij aan de achterkant een klein beetje doorschijnt dus ik draag er altijd een shirtje over dat aan de achterkant wat langer is.

De schoenen komen je inmiddels misschien wel bekend voor. Ze lopen heerlijk en zijn van Pull & Bear.

OOTD-white-wit-en-mint-green-kant-lace-summer-3

 

De ring die ik draag is van Calvin Klein en kreeg ik 2 jaar geleden voor mijn verjaardag van mijn ouders, ik vind hem zo mooi en bijzonder! De verschillende armbandjes zijn van Primark en Sirado. En ja, ik heb altijd een haarelastiekje om mijn arm.. Misschien niet fashionable maar als ik ga werken doe ik vaak mijn haar in een knot of staart maar verder draag ik het vaak los.

Wat draag jij vandaag?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.