Outfit of the day

Na al dat shoppen is het tijd om weer eens een outfit of the day te doen! In mijn shoplog van Amerika (klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2) zag je mijn nieuwe broek al voorbij komen. Ik wilde graag een zwarte broek met scheuren bij de knieën die ik in de bladen en op Instagram al vaker voorbij zag komen. Dit exemplaar vond ik bij Forever 21. Hij is zwart en het stofje is ontzetten zacht! Helaas had ik toch een maatje kleiner moeten hebben (maar die was er niet) want hij loopt erg snel uit. Maar ach, ik ben er blij mee!

OOTD-outfit-of-the-day-jeans-knee-cut-black-forever-21-leopard-slip-ons-sasha-shirt-sting-black-leather-jacket-zara-zwart-leren-jasje-stoer-casual-ripped-jeans-1

Vandaag ik de broek stoer, maar ook met een paar pumps en een sexy shirtje staat het heel leuk. Slip ons stonden ook al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ken je dat? Dat je een kledingstuk (of schoenen) heel leuk vindt maar ze niet echt “jou” vindt? Dat heb ik met slip ons. Het zijn gewoon niet echt “Carien schoenen”. Na verschillende paren te hebben gepast was ik er toch van overtuigd dat ik ze wilde. En dan de luipaardprint, dat vond ik wel stoer. Deze kocht ik in de sale bij Sacha! Altijd fijn!

OOTD-outfit-of-the-day-jeans-knee-cut-black-forever-21-leopard-slip-ons-sasha-shirt-sting-black-leather-jacket-zara-zwart-leren-jasje-stoer-casual-ripped-jeans-4

Ook het shirtje kocht ik de sale, maar alweer een tijdje geleden. Ik zag het bij de Sting hangen, terwijl ik daar eigenlijk bijna nooit kom. De beige suède stukken op de schouders geven het basic shirtje net dat leuke detail. De enige maat die er nog hing was een large. Normaal draag ik XS of S dus ik kon alleen maar hopen dat het mooi zou vallen en dat deed het! Dit shirtje is dus eigenlijk als een strak shirtje bedoeld. Zo zie je maar: gewoon passen als je iets leuks ziet wat niet in jou maat is, je weet maar nooit!

 

 

 

OOTD-outfit-of-the-day-jeans-knee-cut-black-forever-21-leopard-slip-ons-sasha-shirt-sting-black-leather-jacket-zara-zwart-leren-jasje-stoer-casual-ripped-jeans-2

Ik combineerde mijn outfit met een oud (nep) leren jasje van Zara. Dit jasje valt wat korter. Ik kocht het jaren geleden in Barcelona en heb er nog steeds veel plezier van.

 

OOTD-outfit-of-the-day-jeans-knee-cut-black-forever-21-leopard-slip-ons-sasha-shirt-sting-black-leather-jacket-zara-zwart-leren-jasje-stoer-casual-ripped-jeans-5

Ook mijn nieuwe horloge van Forever 21 mocht niet ontbreken, ik vind het zo mooi!

 

 

OOTD-outfit-of-the-day-jeans-knee-cut-black-forever-21-leopard-slip-ons-sasha-shirt-sting-black-leather-jacket-zara-zwart-leren-jasje-stoer-casual-ripped-jeans-12

 

Dit was mijn outfit of the day!

Wat vind jij van slip ons?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.