Outfit of the day

Mijn outfit of the day is van vandaag draag ik zowel naar mijn werk als in het weekend. Maar in het weekend verruil ik de pumps voor een paar gympjes.

OOTD outfit work classic white witte blous H&M jeans bershka pumps van haren 2

De witte blouse is van H&M. Hij is wijdvallend en is een beetje doorschijnend. Dat vind ik bij een witte blouse wel mooier staan bij mij. Het maakt hem mooi clean en vrouwelijk. Ik draag er altijd een hemdje onder, maar ik zou wel het lef willen hebben om er alleen een mooie bh onder te dragen.

OOTD outfit work classic white witte blous H&M jeans bershka pumps van haren 1

De jeans is van de Bershka. Hij heeft een soort grauw blauwe kleur. Helaas is hij te groot geworden en draag ik hem één dag en daarna gooi ik hem alweer in de was. Voordeel van suikervrij en lactosevrij eten is dat ik afval (al is dat niet de reden dat ik dat doe), nadeel is dat je favo broeken ineens veel te wijd zitten.

 

OOTD outfit work classic white witte blous H&M jeans bershka pumps van haren 3

De armband is van COS. Hij is mooi strak en roségoud en superlicht waardoor hij heel prettig draagt.

 

OOTD outfit work classic white witte blous H&M jeans bershka pumps van haren 4

 

De pumps heb je al vaker voorbij zien komen en zijn van Van Haren. Wederom een voordeel dat ik door dit alles ook geen vocht meer vasthoud maar het nadeel daarvan is dat mijn pumps nu te groot worden. Wie had dat ooit gedacht? Dus ik sleep ze nu een beetje achter me aan haha! Maar ach!

Wat is jou outfit van vandaag?

PS Mijn site is gemaakt en je kunt weer op artikelen reageren! (En dat vind ik altijd ontzettend leuk!)

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.