Outfit of the Day

Ik vrees dat we dit weekend het laatste lekkere weer voor de komende tijd hebben gehad. Ik genoot dus nog even van het weer! Mijn outfit of the day was dan ook nog een beetje zomers met een t-shirt en mijn luipaard slip-ons.

OOTD outfit shirt leopard slip ons jeans 1

Het is eigenlijk een hele simpele outfit, maar ja dat is soms ook wel even lekker! Het shirtje van Bershka is uit de sale van vorig jaar. Ik vind de kanten mouwtjes leuk, die zorgen dat het shirtje niet al te simpel wordt.

 

 

 

 

OOTD outfit shirt leopard slip ons jeans 2

De spijkerbroek die een klein beetje een destroyed look heeft is, zoals bijna al mijn broeken, van Bershka. Ik vind het vinden van een lichte spijkerbroek altijd best lastig. Ik weet niet waarom, de juiste kleur lichte jeans vinden vind ik moeilijk. Herken je dat? Maar deze jeans vind ik de ideale lichte kleur, niet te licht, niet te blauw of wit.

 

 

OOTD outfit shirt leopard slip ons jeans 4

En daar zijn mijn leuke leopard slip-ons van Sascha. Ook deze leukerds kocht ik in de sale (ja ik ben dol op sale!).

 

 

OOTD outfit shirt leopard slip ons jeans 7

 

Bij deze outfit draag ik ros├ęgouden sieraden. Mijn horloge is van OOZOO en mijn oorbellen zijn van Hema. Beide ringen zijn zilver en van Swarovski.

Dat was mijn laatste zomerse outfit denk ik!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.