Outfit of the day

Bij herfst denk ik aan warme truien, lekker oversized, waar je in weg kunt kruipen. Dat is mijn outfit of the day dus ook! Ondanks dat nu ik dit schrijf ik lees dat het morgen (nu ik dit schrijf ik het vrijdag) 18 graden en zonnig wordt.. Iets ander weer dus dan waar ik bij de herfst aan denk. Maar heerlijk, je hoort mij niet klagen! Goed, terug naar de outfit of the day.

Ik draag een mosgroene oversized sweater van H&M. Hij is lekker lang en zacht. Ik draag zelden mosgroen maar vind het eigenlijk wel een mooie kleur, zeker voor de herfst. Bij oversized truien vind ik het altijd wel mooi om de mouwen op te stropen. Dit oogt slanker en stoerder vind ik.

OOTD-outfit-leather-leren-legging-broek-leopard-slip-ons-oversized-sweater-6

De legging met een leer look is van Forever 21 en zit zo lekker! Zo’n leren detail vind ik mooi in outfits.

OOTD-outfit-leather-leren-legging-broek-leopard-slip-ons-oversized-sweater-2

Nu het nog niet te koud is zijn met slip-ons met luipaarden print, die ik laatst in de sale bij de Sascha kocht, nog favoriet. Het zijn niet echt “Carien” schoenen dus ik twijfelde heel lang of ik ze wel moest kopen maar ik vind ze zo leuk!

 

OOTD-outfit-leather-leren-legging-broek-leopard-slip-ons-oversized-sweater-4

Ik draag gouden sieraden bij de outfit. Door gouden details toe te voegen wordt de outfit warmer. Ik weet eerlijk gezegd niet meer zeker waar de oorbellen van zijn. Ik heb ze al heel erg lang,

 

 

OOTD-outfit-leather-leren-legging-broek-leopard-slip-ons-oversized-sweater-5

 

Het horloge is van Forever 21 en is mooier dan de foto doet vermoeden. Het armbandje is van H&M.

Ik weet zeker dat ik deze outfit veel zal dragen de komende tijd, lekker comfortabel en stoer.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

    1. Hoi Anne! De trui is van de collectie van vorig jaar. Sorry! Hij is van Divided en ik denk wel dat er vaker dit soort truien zijn, want deze was er toen in veel kleuren. Hoop dat je een soortgelijke trui kunt vinden!

  1. Hoi Carien! is het nog mogelijk om een linkje naar de legging te maken? Ik wil graag precies dezelfde als jij. Ben al een tijdje op zoek naar een leren legging, en deze staat erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.