Outfit of the day

Vanavond is het pakjesavond! Ik vind dat altijd zo gezellig! Zoals ik al eerder zei vier ik dat met mijn ouders, broertje en mijn vriend. We hebben lootjes getrokken maar we spelen ook Trivial. Voor mijn outfit of the day wil ik dus graag iets aan wat warm en comfortabel is.

Ik trek daarom mijn nieuwe grijze gebreide vest van Primark aan met nepleren details. Het vest is langer aan de achterkant dus ik doe er een nepleren legging van Action onder. Een legging is gewoon heel comfortabel! Onder het vest draag ik een simpel wit shirtje van H&M .

ootd-grijs-vest-primark-legging-leer-look-en-zwarte-boots-1  ootd-grijs-vest-primark-legging-leer-look-en-zwarte-boots-3  ootd-grijs-vest-primark-legging-leer-look-en-zwarte-boots-5

 

Ik draag mijn zilveren ringen en zilveren oorbellen van Pieces. Tot slot mijn fijne zwarte stoere boots.

Vier jij Sinterklaas? En wat draag jij dan graag?

Alvast een fijne pakjesavond gewenst 🙂

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.