Outfit of the Day

Soms ontdek ik per toeval een hele leuke combi. Zo was ik all snuggled up in deze heerlijke zachte fluffy trui van Forever21 en wilde ik me omkleden dus ik trok een rokje aan om daar vervolgens een shirtje op te doen. Maar toen vond ik het wel lekker warm om de trui nog even aan te houden. En eigenlijk stond dat heel leuk! Dus ik hield hem aan, super cosy en stylish tegelijk.

OOTD-outfit-whatimwearing-fluffy-sweater-trui-forever21-leather-look-skirt-stradivarius-leer-high-heel-boots-zara-nice-warm-winter-1

Zoals ik al zei is de trui van Forever21. Ik kocht hem laatst en ben er heel blij mee. Hij is heerlijk zacht en warm en ik draag hem echt ontzettend vaak! Ook de gebroken witte kleur vind ik prachtig, zeker in de winter.

OOTD-outfit-whatimwearing-fluffy-sweater-trui-forever21-leather-look-skirt-stradivarius-leer-high-heel-boots-zara-nice-warm-winter-3

Het rokje is high-waisted met een leer look, dat staat in mooi contrast met de fluffy sweater. Het rokje is van Stradivarius en heb ik al heel erg lang maar sinds kort draag ik hem weer omdat ik weinig last van mijn buik heb 🙂

OOTD-outfit-whatimwearing-fluffy-sweater-trui-forever21-leather-look-skirt-stradivarius-leer-high-heel-boots-zara-nice-warm-winter-2

Ook met zwarte hoge laarzen heb ik al heel wat jaartjes. Ik snap er niks van, deze geweldige laarzen blijven zo mooi! Ik heb nog nooit een hak hoeven te vervangen bijvoorbeeld, hoe fijn is dat? Ze zijn van Zara en ik kocht ze jaren geleden in de sale voor zo’n €30,-. Wow!

OOTD-outfit-whatimwearing-fluffy-sweater-trui-forever21-leather-look-skirt-stradivarius-leer-high-heel-boots-zara-nice-warm-winter-4

 

Dit is mijn outfit of the day en ik ben er dol op!

Wat is jouw outfit of today?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.