Outfit of the day

De laatste tijd draag ik steeds vaker rokjes en jurkjes, dat gaat bij mij altijd een beetje in fases. De laatste tijd vind ik het weer ontzettend leuk staan. Mijn outfit of the day is dit keer dan ook een jurkje. Het jurkje is van Forever 21 en helaas gekrompen (in de handwas!!). Dat merk ik wel vaker bij jurkjes van Forever 21 en vind ik ontzettend jammer (en slecht). Het jurkje wat ik vandaag draag kan ik dus niet echt meer naar mijn werk dragen vind ik, maar in het weekend gelukkig nog wel!

ootd-casual-chic-work-werk-outit-dress-jurkje-forever-21-simple-black-colbert-jacket-zwart-laarzen-high-boots-hoge-hak-1

Het jurkje heeft is beige met een zwarte print en daardoor heel makkelijk te combineren met zwart. Ik draag er dan ook graag een zwart colbertje (deze is van Forever 21) of een oversized zwart vest overheen. Het leuke is dat dit eigenlijk een zomejurkje is maar door de kleurencombinaties kun je hem ook heel makkelijk in de winter dragen.

 

 

ootd-casual-chic-work-werk-outit-dress-jurkje-forever-21-simple-black-colbert-jacket-zwart-laarzen-high-boots-hoge-hak-3

Bij colbertjes stroop ik eigenlijk altijd de mouwen op. Dat staat net wat frisser en doordat je je polsen ziet lijk je optisch slanker en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

 

 

ootd-casual-chic-work-werk-outit-dress-jurkje-forever-21-simple-black-colbert-jacket-zwart-laarzen-high-boots-hoge-hak-4

Het jurkje heeft een elastische band bij het middel waardoor hij mooi getailleerd is. Vaak kon ik met mijn buik dit soort elastische banden niet verdragen maar tegenwoordig gaat dat gelukkig steeds beter. Het hangt er wel vanaf op welke plek hij precies zit en hoe strak.

 

 

ootd-casual-chic-work-werk-outit-dress-jurkje-forever-21-simple-black-colbert-jacket-zwart-laarzen-high-boots-hoge-hak-5

Bij korte jurkjes draag ik vaak een 60 of 80 denier panty zodat mijn benen goed bedekt zijn. Deze is van H&M. Mijn geliefde laarzen heb je al vaker voorbij zien komen en kocht ik jaren geleden bij Zara.

 

 

ootd-casual-chic-work-werk-outit-dress-jurkje-forever-21-simple-black-colbert-jacket-zwart-laarzen-high-boots-hoge-hak-6

 

En dat is mijn outfit of the day! Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.