Outfit of the day

Vandaag even geen kerst maar gewoon een outfit of the day! Alhoewel er wel groen in zit. Grappig dat die kleur het hele jaar door gewoon groen is en rond kerst ineens een kerstgevoel is. Terwijl ik bij oranje altijd aan Koningsdag en het Nederlands elftal denk. Heb jij dat ook?

ootd-outfit-work-blouse-bloesje-mosgroen-black-zwarte-jeans-broek-casual-chic-blondie-beauty-fashion-1

De mosgroene blouse die ik hier draag ik is van H&M. Hij is een beetje doorschijnend maar wel een beetje mat. Lastig uit te leggen maar ik vind het effect erg mooi. Ik draag deze kleur eigenlijk nooit maar ik vind het een mooie bijzondere kleur.

 

 

ootd-outfit-work-blouse-bloesje-mosgroen-black-zwarte-jeans-broek-casual-chic-blondie-beauty-fashion-4

De blouse is aan de achterkant wat langer. Bij een broek draag ik hem aan de voorkant in de broek en aan de achterkant juist los. Bij een high-waisted rokje draag ik hem er volledig in, zoals je ook in deze outfit of the day kon zien. De broek die ik hier draag is mijn geliefde zwarte skinny jeans van Primark. De simpele zwarte laarsjes zijn van Van Haren.

ootd-outfit-work-blouse-bloesje-mosgroen-black-zwarte-jeans-broek-casual-chic-blondie-beauty-fashion-6

Het nagellakje van Ciaté heeft precies dezelfde kleur als de blouse wat natuurlijk een leuk effect geeft.

 

ootd-outfit-work-blouse-bloesje-mosgroen-black-zwarte-jeans-broek-casual-chic-blondie-beauty-fashion-2

 

De ketting met zilveren staafje is van Sirado, net als de ring van Calvin Klein. En dat maakt de outfit of the day af.

Wat is jouw outfit of the day?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.