Outfit of the day

Mijn outfit of de day is vandaag vooral heel erg comfy en warm. Een lekker groot vest, jeans en warme boots.

OOTD-outfit-beige-nude-stoer-soft-casual-boots-H&M-bershka-zara-4

Ik kan niet tegen wol (grrr jeuk!) dus mijn vesten zijn altijd van katoen, synthetisch ofzo. Iets minder warm, maar ik krijg er tenminste geen jeuk van. Dit exemplaar is volgens mij van Bershka. Het is een lichte poederroze kleur de ik heel mooi vind en die eigenlijk overal bij staat.

OOTD-outfit-beige-nude-stoer-soft-casual-boots-H&M-bershka-zara-1

Het shirtje van de H&M is nude/ beige. Een kleur die ik niet zo snel aantrekt in de buurt van mijn gezicht omdat het me best bleek kan maken. Toch vind ik het wel een mooie kleur. Het shirtje heeft een gladde strook aan de voorkant en leuke mouwtjes.

 

 

OOTD-outfit-beige-nude-stoer-soft-casual-boots-H&M-bershka-zara-2

Door het te combineren met (rosé)gouden sieraden krijg je direct een wat warmer geheel en dus minder bleek. Dat vind ik erg mooi. De ketting is van Brandy Melville en kocht ik in Californië (het hangertje is de vorm van de staat Californië). De ring is de trouwring van mijn oma.

OOTD-outfit-beige-nude-stoer-soft-casual-boots-H&M-bershka-zara-6

De donkere jeans van Zara (de Curve, love it!) geven het geheel iets minder zoets, zeker in combinatie met de stoere boots. De boots van H&M zijn heerlijk warm en hebben een zachte fluffy binnenkant. Ik heb ze al een jaar (of 2??) maar ik zag ze ook dit jaar weer in de winkel liggen.

 

 

OOTD-outfit-beige-nude-stoer-soft-casual-boots-H&M-bershka-zara-3

En dit is mijn outfit of the day!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. leuke combi zeg! Leuke blog heb je vind ik. Gelijk gevolgd op bloglovin’ 😉
    Je foto’s zijn ook erg leuk! kun je misschien een keertje een blogpost maken over hoe je die outfitfoto’s maakt? Ik krijg het nooit zo goed voor elkaar :p

    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.