Outfit of the day

Mijn outfit of the day is er eentje die ik graag draag naar kantoor. Mijn werk is verhuisd en in het vorige kantoor had ik het altijd koud en liep ik dus altijd met 10 laagjes kleding rond. In het nieuwe kantoor is het juist warm. Persoonlijk houd ik daar wel van. Mijn outfit of the day is dan ook niet al te warm. Prima voor de zachtere winterdagen.

OOTD-outfit-casual-simpel-chic-sweater-off-shoulder-trui-shirt-jeans-boots-heels-5

De trui is van Bershka. Hij is heerlijk zacht en van een soepel vallende stof. Hij heeft een v-hals en vleermuismouwen. Afgelopen weekend droeg ik hem met een (nep)leren broek en zwarte laarsjes en dat geeft dit truitje weer een hele andere look!

OOTD-outfit-casual-simpel-chic-sweater-off-shoulder-trui-shirt-jeans-boots-heels-4

De broek van Zara is een van mijn favo spijkerbroeken, hij is van de Curve-collectie. Daardoor accentueert hij mooi de vrouwelijke rondingen. Daarnaast is hij lekker stretchy en daardoor zit hij ook nog eens ontzettend lekker.

 

OOTD-outfit-casual-simpel-chic-sweater-off-shoulder-trui-shirt-jeans-boots-heels-6

 

De laarsjes kocht ik in de sale bij de Mango en ik ben er ontzettend blij mee! Een mooie hak, goede kleur en ze lopen ook lekker. Ideaal voor naar het werk, maar ook gewoon bij een casual outfit.

OOTD-outfit-casual-simpel-chic-sweater-off-shoulder-trui-shirt-jeans-boots-heels-1

Natuurlijk combineerde ik dit met sieraden. Ik koos voor roségoud, omdat ik dat mooi vind staan bij beige. Ook in mijn make-up heb ik roze en goudtinten gebruikt. En dit is mijn outfit of the day!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.