Outfit of the day

Een zwart colbertje kun je natuurlijk op heel veel verschillende manieren dragen. Van chic tot casual. In mijn outfit van vandaag draag ik hem op een beetje een nette manier, prima voor bijvoorbeeld naar je werk. Maar deze outfit droeg ik laatst ook toen ik bij vrienden ging eten. Met sieraden kun je hem natuurlijk netter of feestelijker maken.

OOTD-outfit-of-the-day-what-i'm-wearing-netjes-casual-grijs-shirt-zwart-colbert-boots-grijze-laarsjes-werk-Hema-Zara-Forever21-en-stradivarius-1

Het zwarte colbertje wat ik hier draag is van Forever21. Ik stroop de mouwen van een colbertje vaak op voor een iets stoerder en speelser effect. Een voordeel van je mouwen opstropen is ook dat je daardoor slanker lijkt en dat ik natuurlijk altijd mooi meegnomen!

OOTD-outfit-of-the-day-what-i'm-wearing-netjes-casual-grijs-shirt-zwart-colbert-boots-grijze-laarsjes-werk-Hema-Zara-Forever21-en-stradivarius-3

Het shirtje wat ik daaronder draag kocht ik vorige week bij de Hema. Het is een heel simpel grijs shirtje maar de onderkant maakt hem leuk. Hij is aan de voorkant namelijk wat korter met een soort overslag.

 

 

OOTD-outfit-of-the-day-what-i'm-wearing-netjes-casual-grijs-shirt-zwart-colbert-boots-grijze-laarsjes-werk-Hema-Zara-Forever21-en-stradivarius-2

Ik combineer dit met een van mijn favoriete broeken van de laatste tijd. Deze skinny curved jeans van Zara zit zo ontzettend lekker! Hij is mooi donkergrijs en past dus perfect bij mijn outfit. Als laatst mijn grijze enkellaarsjes van Stradivarius. Een paar zwarte armbandjes en zilveren oorbellen en dat maakt de outfit af!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.