Outfit the day

Ik ben dol op truien, lekker warm en comfortabel. Ik geef toe, ze zijn niet allemaal even charmant, toch is het exemplaar in mijn outfit of the day dat wel. En daarom draag ik hem ook erg graag! De trui heeft een bijzondere kleur, het is niet echt beige en niet echt grijs. Ik vind de kleur me erg mooi staan.

OOTD-outfit--trui-skinny-jeans-H&M-boots-primark-1

De gebreide trui wordt bijzonder door de zilveren draden die er doorheen geweven zijn. Hij valt heel soepel rond mijn lichaam, dat maakt hem net wat vrouwelijker. Hij heeft behoorlijk lange mouwen en de trui is iets korter dan ik gewend ben. Met een iets hogere broek staat hij daarom het leukst vind ik. Ik kocht deze trui laatst in de sale bij H&M.

 

 

OOTD-outfit--trui-skinny-jeans-H&M-boots-stradivarius-broek-grijs-zara-koel-1

Ik combineer hem met een van mijn favorieten broeken, de Zara Curved broek, ik heb hem in meerdere kleuren maar de donkergrijze heb ik één maat kleiner dan de anderen en zit dus net wat beter.

OOTD-outfit--trui-skinny-jeans-H&M-boots-stradivarius-broek-grijs-zara-koel-2

 

Ik draag deze grijze enkellaarsjes van Stradivarius er graag onder, staat leuk en ze lopen heerlijk. Ik bemachtigde ze vorig jaar in de sale en ben er nog steeds erg blij mee.

En dat was mijn outfit of the day!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.