Outfit of the day

Vandaag heb ik een fijne basic nette outfit aan. Zo eentje waar je (bijna?) nooit iets fout aan kunt doen: zwart colbertje, zwarte broek en wit shirt. Simple but effective zullen we maar zeggen.

ootd-outfit-of-the-dat-what-im-wearing-black-white-zwart-wit-colbert-basic-work-werk-simpel-1

Het colbertje dat ik draag is van Forever 21. Het is super simpel maar toch netjes en op veel manieren te combineren. Met het witte basic shirtje van Zara eronder geeft het een mooi clean effect. Het is vaak warm op mijn werk (terwijl ik het normaal gesproken eerder te koud heb) dus ik draag graag laagjes.

ootd-outfit-of-the-dat-what-im-wearing-black-white-zwart-wit-colbert-basic-work-werk-simpel-2

 

Ik combineer het geheel met een zwarte broek. Dit fijne exemplaar van de Zara Curved collectie heb ik inmiddels zo ongeveer in alle kleuren. Doordat hij van stretch materiaal is sluit hij mooi aan en zit hij heerlijk.

ootd-outfit-of-the-dat-what-im-wearing-black-white-zwart-wit-colbert-basic-work-werk-simpel-3

 

De schoenen die ik draag zijn van Van Haren. Ik denk dat de totale outfit rond €75 kost, dat zou je niet zeggen toch? En door er bijvoorbeeld een andere kleur shirtje, of een statement ketting bij te dragen heb je direct weer een hele andere look.

Dit was mijn outfit of the day! Draag jij graag colbertjes?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.