Outfit of the day

Vaak zie je in de outfit of the day comfortabele outfits maar vandaag heb ik weer eens een nette outfit voor je. Dit is wat ik bijvoorbeeld naar mijn werk draag. Het is redelijk netjes maar ook weer geen pak.

Ik draag een donkerblauw colbertje die ik heel lang geleden bij Vero Moda kocht. Ik draag hem niet vaak maar in Lissabon kocht ik een hele donkerblauwe broek bij Bershka en die past hier mooi bij, vind ik.

ootd-outfit-dark-blue-grey-donkerblauwe-broek-en-colbert-en-donkergrijs-2

Ik vond het wel mooi om het donkerblauwe met donkergrijs te combineren en koos daarom voor een simpel grijs shirt van H&M en grijze laarsjes van Stradivarius.

ootd-outfit-dark-blue-grey-donkerblauwe-broek-en-colbert-en-donkergrijs-4 ootd-outfit-dark-blue-grey-donkerblauwe-broek-en-colbert-en-donkergrijs-5

De sieraden heb ik simpel gehouden: een zilveren horloge van Guess met daarnaast nog een zilveren armbandje en als oorbellen zilveren ringen.

Ik draag eigenlijk niet vaak donkerblauw (wel spijkerbroeken natuurlijk) omdat ik het wat lastig combineren vind. Draag jij vaak donkerblauw?

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.