Outfit of the day

Na al die kerstdagen met feestelijke outfits heb ik wel zin in wat meer “cosy” kleding. De outfit of the day is dan ook super comfortabel. Met mijn nieuwste aanwinst: deze heerlijk gympen van Bershka! Ik had ze al een tijdje geleden gezien maar hield braaf de hand op de knip.. Maar ik kreeg ze niet uit mijn hoofd dus heb ze toch gekocht en ben er super blij mee! Ik denk dat ik erin ga wonen : )

Bershka shoes

 

Ik draag ze graag met mijn leer-look legging maar het regende en was koud dus ik koos voor een zwarte skinny van Stradivarius. Dit combineerde ik met een bordeauxrood shirtje van H&M en een groot zwarte vest van New Yorker

OOTD-outfit-nike-bershka-oversized-zwart-vest-zwart-en-bordeaux-rood-1 OOTD-outfit-nike-bershka-oversized-zwart-vest-zwart-en-bordeaux-rood-2

Qua accessoires hield ik het rustig. Ik droeg alleen mijn standaard ringen (van Swarovski en Lucardi) en zwart met gouden oorbellen.

Wat vind jij van zulke gympen?

Liefs,
Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

    1. Haha mooie reactie:) ja ik wilde ook Nikes en toen liep ik hier tegenaan! En nog n mooi nieuwe tip: ze zijn nu in sale!! Zag t online staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.