Outfit of the day – Black & White Stripes

Mijn outfit of the day is lekker zwart wit. Vroeger droeg ik bijna alleen zwart en wit, tegenwoordig varieer ik meer. Toch voel ik me altijd weer fijn in zwart en wit! Het kan wat mij betreft ook altijd. Lekker makkelijk!

De outfit van vandaag draag ik zowel naar mijn werk als in het weekend. Naar mijn werk met pumps of laarsjes en in het weekend zoals je het hier ziet: met mijn Nikes 5.0 Free Run sneakers.

OOTD-Outfit-look-zwart-wit-black-white-stripes-nikes-nike-primark-1

Het zwart wit gestreepte truitje is van Pull & Bear. Het is ideaal voor in de herfst want het is niet te dun en niet te dik. Qua model vind ik het ook heerlijk, een beetje losvallend maar ook weer niet oversized. En dan de streepjes. Dat is de laatste tijd ineens “mijn ding” geen idee maar dat heb je soms, dan vind je ineens iets heel leuk wat je voorheen zelden droeg: streepjes dus voor mij!

 

 

OOTD-Outfit-look-zwart-wit-black-white-stripes-nikes-nike-primark-2

 

En dan de broek.. Ik zou zeggen: welkom thuis! In deze broek woon ik namelijk sinds 2,5 week en dat bevalt mij prima! Het is een broek van Primark en hij zit als gegoten. En dat voor slechts €13. Ik baal dat ik niet meer exemplaren heb ingeslagen. De broek is lekker zwart, lekker skinny, lekker skinny.

OOTD-Outfit-look-zwart-wit-black-white-stripes-nikes-nike-primark-3

 

Daaronder draag ik mijn minstens net zo geliefde Nike 5.0 Free Run sneakers. Dat maakt de outfit casual maar ook weet niet alsof je er totaal niet over na hebt gedacht. Wat simpele zilveren sieraden en dan ben je klaar! De oorbellen die ik draag zijn van Accessorize en het horloge is van Guess.

Draag jij graag zwart en wit? Of ben je meer van kleur?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.