Outfit of the day Christmas

Fijne tweede kerstdag! Ik hoop dat eerste kerstdag leuk was! Het leek me wel leuk om jullie te laten zien wat ik eerste kerstdag aan had (voor tweede kerstdag wordt het één van deze jurkjes). Eerste kerstdag ging ik voor een wat minder chique outfit dan vandaag. Dus voor diegene die er vandaag netjes maar niet te opgedirkt bij wil lopen hierbij een beetje outfitinspiratie.

OOTD-outfit-christmas-leather-shorts-green-golden-shirt-leer-2

Ik droeg dit donkeregroene met gouden truitje, want met kerst mogen wat mij betreft de glitters en glans niet ontbreken:) Dit truitje is van Mango (collectie van vorig jaar). Daaronder draag ik zwarte leren shorts van Bershka. De 40 denier panty is van H&M, want dat zijn mijn favoriete panties. Dat komt doordat de broekjes laag op de heupen vallen. Hou je van panties die hoger zitten, dan zijn het voor jou misschien niet de fijnste panties. Maar ja, mijn buik zwelt nou eenmaal op als er iets op drukt dus voor mij zijn deze panties van H&M ideaal! De schoenen zijn van Forever 21.

OOTD-outfit-christmas-leather-shorts-green-golden-shirt-leer-3

De achterkant van de trui is wat langer en heeft een gouden rits (zie je niet echt hier). Het goud van de trui liet ik dan ook terugkomen in de sieraden. Ik draag gouden oorbellen van Hema, een groen met gouden armband/ketting van Bershka en de trouwring van mijn oma (dan is ze toch een beetje bij ons met kerst). En natuurlijk Mittens!

OOTD-outfit-christmas-leather-shorts-green-golden-shirt-leer-1

Wat droeg jij eerste kerstdag?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.