Outfit of the day + Help mij!

Vandaag heb ik weer eens een outfit of the day voor je. De outfit van vandaag is zomers, het wordt tenslotte super lekker weer dit weekend! Maar ik heb ook jouw stem nodig.. Zalando reikt dit jaar weer de Blogger Awards uit. Bloggers maken kans op de People’s Choice Award, de Jury Award en de Newcomer Award. De awards worden uitgereikt op 11 juli tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. De winnende bloggers worden beloond met onder andere de betreffende award, een jaar lang gratis shoppen op Zalando.nl t.w.v. € 1.200 en een feature op Zalando’s blog Fashion Memo. Dat zou ik ontzettend graag willen winnen!! Ik hoop dan ook dat je op mij zou willen stemmen. Dat kan door onderstaande button te klikken. En dan maak jij zelf kans op een cadeaubon voor Zalando.nl t.w.v. € 500! Alvast ontzettend bedankt!

Zalando's Blogger Awards 2014

Anders dan anders heb ik vandaag niet alleen foto’s maar ook een filmpje met mijn outfit. Onder het filmpje zie je nog foto’s van mijn outfits.

De shorts die ik hier draag zie je morgen in een shoplog voorbij komen. Toen ik hem zag hangen wilde ik hem hebben en dat terwijl ik dit soort kleuren niet heel vaak draag. Ik vind het gewoon een hele leuke vrolijke short. Hij is wat korter aan de voorkant dan aan de achterkant. Dat vind ik wel mooi staan. Daarbij zit dit broekje echt ontzettend lekker, niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

OOTD-outfit-colorfull-short-H&M-blue-aqua-work-netjes-werk-broekje-blauw-blouse-1

De print op het broekje is vrij druk dus ik koos voor een effen top. Deze mouwloze blouse is van Primark. Deze valt wat langer en daarom draag ik hem aan de voorkant in de shorts. Aan de achterkant vind ik het wel mooi dat hij wat langer valt.

OOTD-outfit-colorfull-short-H&M-blue-aqua-work-netjes-werk-broekje-blauw-blouse-2

En wat past daar nou beter bij dan mijn blauwe suède pumps van Dolcis? Ik word er vrolijk van!

OOTD-outfit-colorfull-short-H&M-blue-aqua-work-netjes-werk-broekje-blauw-1

Je weet het maar nooit met het weer in Nederland dus voor de zekerheid een colbertje meenemen kan geen kwaad. Dit blauwe exemplaar is van Stradivarius.

OOTD-outfit-colorfull-short-H&M-blue-aqua-work-netjes-werk-broekje-blauw-blouse-4

En waar zou ik zijn zonder een beetje sieraden? In het broekje zit mintgroen dat is ook nog eens een hippe kleur dit seizoen. Dus mintgroen it is! Deze ring is van H&M, de oorbellen zijn van Primark. Op de foto hieronder draag ik verschillende armbandjes. Heb ik al eeuwen maar weet niet meer waar ik ze vandaan heb..

OOTD-outfit-colorfull-short-H&M-blue-aqua-work-netjes-werk-broekje-blauw-blouse-5

Ik zou het super vinden als je op mij wilt stemmen!! Alvast ontzettend bedankt!!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. ik heb op je gestemd! ik vind je een hele leuke blogger en vooral ook heel grappig en nuchter, ik hoop dat je wint!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.