Outfit of the day (night)

Afgelopen weekend had ik een verjaardag. Daar droeg ik deze outfit of the day (of eigenlijk night dus). Ik was al een tijdje op zoek naar een high-waisted jeans, dat bleek lastiger dan gedacht. Niet de juiste kleur, gekke zakken, geen zakken, te duur.. Allemaal niet wat ik zocht. Ik heb al jaren geen broeken meer bij Vero Moda gekocht (want altijd Bershka of Stradivarius) maar toen ik deze broek zag liggen waagde ik de gok en besloot hem te passen. Deze broek is niet super high-waisted, hij komt tot mijn navel, maar ik vond hem toch erg leuk! En hij zit heel erg lekker, ook fijn!

De broek is donkergrijs, daar past best veel bij. Ik ging voor een simpel wit shirt met zwarte opdruk, deze is van Zara.

ootd-outfit-shirt-zara-blondes-vs-brunettes-high-waisted-jeans-vero-moda-pumps-van-haren-1

Ik combineerde het shirt met een zilveren statement necklace van Primark. Vaak kies ik dan voor armbanden en niet voor oorbellen, anders kan het erg druk worden. De mix van zilveren armbandjes is van Sirado.

ootd-outfit-shirt-zara-blondes-vs-brunettes-high-waisted-jeans-vero-moda-pumps-van-haren-3

 

Het was een feestje dus de hakjes konden niet ontbreken. Deze zwarte leren pumps zijn van Van Haren en lopen verbazingwekkend goed.

ootd-outfit-shirt-zara-blondes-vs-brunettes-high-waisted-jeans-vero-moda-pumps-van-haren-2

 

Heb jij een high-waisted jeans? 

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.