Outfit of the night Matjesdisco :)

Ok schrik niet haha! Dit is een iets andere outfit of the day (night) dan normaal. Ik had namelijk afgelopen vrijdag een feestje: Matjesdisco. Verkleedfeestjes vind ik hilarisch en ik ga er dan ook helemaal voor! Het leek me wel grappig om jullie dat ook eens te laten zien.

Sven zag er ook erg charming uit trouwens! Die vond het prima als ie op de site kwam maar de rest van de groep heb ik maar even weggelaten. Maar iedereen zag er top en onherkenbaar uit;)

ootd-outfit-matjesdisco-2013-2

Dan de outfit! Ik draag een pet van Primark. Die zag je al voorbij komen in de shoplog van laatst. Dan een paars hemd van H&M met daar overheen een oversized hempje, ook van H&M. De panterbolero heb ik geleend van een collega. Het bondjasje is van Bershka. De hysterische legging komt van een tweedehands winkeltje. De beenwarmers zijn van Action. De gekleurde palmboom oorbellen heb ik op de kop getikt bij de clothing swap laatst. De schakelarmband is van Primark en het zweetbandje is van de Flying Tiger.

ootd-outfit-matjesdisco-2013-1

 

En natuurlijk kan de finishing touch met nagellak niet ontbreken dus ik lakte de nagels van mijn vriendinnetjes in gekleurde panterprintjes.

ootd-outfit-matjesdisco-2013-4

 

Het was een super gezellige avond!

Hou jij van dit soort feestjes?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.