Outfit of the night

Jeej, girls night out! Van het weekend ging ik met vriendinnetjes wat drinken in de stad. Een goed excuus om me op te tutten! En nog leuker: eindelijk weer mascara op te doen! Zo raar, ik maak me al heel wat jaartjes dagelijks op maar na twee weken geheel onthouding van mascara (door mijn ontstoken ogen) was het ineens weer even wennen. Mijn outfit of the night was een zwart jurkje wat ik op de kop tikte bij de clothing swap.

Het is een simpel zwart jurkje (ik weet niet waar het vandaan komt want bij de kledingruil zat er al geen label meer in) wat los valt. Het bijzondere van dit jurkje is de rug.

OOTD-outfit-girls-night-out-black-dress-zwart-jurkje-hoge-laarzen-zara-2

Zoals je kunt zien heeft de rug een diepe V-hals. Hier heb ik het jurkje wat anders gemaakt. Er hingen namelijk allemaal franjes aan de rug. Dat vond ik een beetje too much en ik heb ze er dus afgeknipt en vervangen door een simpel zwart lint. Iedereen liet het jurkje bij de swap liggen, maar ik zag potentie en ben blij dat het gelukt is! Hij zit heerlijk  en ik vind zo’n open rug erg mooi staan.

OOTD-outfit-girls-night-out-black-dress-zwart-jurkje-hoge-laarzen-zara-1

Onder het jurkje draag ik een 40 denier panty van H&M en mijn zwarte laarzen van Zara. Het jurkje is vrij rustig en daarom droeg ik grote zwarte oorbellen van Six om het geheel wat feestelijker te maken.

OOTD-outfit-girls-night-out-black-dress-zwart-jurkje-hoge-laarzen-zara-3

Hoe zie jij er graag uit wanneer je een girls night out hebt?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.