Outfit of the day

Wat een heerlijk weer is het toch! Ik hou van de zomer, zon en warmte! Alhoewel ik er nu iets minder goed tegen kan met mijn zwangere buikje. Vandaag een super zomerse outfit of the day die ik nu ik zwanger ben graag draag maar ook vorig jaar al favoriet was.

OOTD-outfit-of-the-day-inspiratie-zomer-zomerjurkje-zwanger-zwangerschap-zara-1

Dit blauwe jurkje vol bloemen kocht ik vorig jaar in de sale bij de Zara. Het is van een heel luchtig mooi vallend stofje. De jurk heeft een A-lijn waardoor hij mijn buikje een beetje verbloemd. Nu hoeft dat met mijn zwangere buikje helemaal niet natuurlijk maar het zit wel heerlijk.

OOTD-outfit-of-the-day-inspiratie-zomer-zomerjurkje-zwanger-zwangerschap-zara-2

Sinds ik zwanger ben draag ik zelden hakken, omdat ik last van mijn rug heb maar man man man wat mis ik ze soms! Deze schoenen kocht ik online van een onbekend merk maar ik ben er dol op.

 

OOTD-outfit-of-the-day-inspiratie-zomer-zomerjurkje-zwanger-zwangerschap-zara-3

 

Alleen al voor dit soort jurkjes zou ik willen dat het elke dag zomer was 🙂

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.