Outfit of the day

Als je zwanger bent wil dat niet zeggen dat je altijd zwangerschapskleding hoeft te dragen. Ik leef sinds ik zwanger ben bijvoorbeeld in midi- en maxi jurken. Ideaal! Lekker simpel en comfortabel maar toch stylish. Vandaag draag ik dan ook een zwarte maxi dress in mijn outfit of the day!

OOTD-outfit-of-the-day-summer-zomer-lente-lange-jurk-maxi-dress-zwanger-belly-pregnant-zwangerschap-babybump-1 OOTD-outfit-of-the-day-summer-zomer-lente-lange-jurk-maxi-dress-zwanger-belly-pregnant-zwangerschap-babybump-2

De maxi dress die ik hier draag kocht ik bij Vero Moda. Hij is gewoon simpel zwart waardoor je hem casual maar ook wat netter kunt dragen. Om het zwarte vlak te doorbreken en mijn buik mooi uit te laten komen draag ik er een bruin riempje bij. Deze komt van een ander jurkje.

 

 

 

OOTD-outfit-of-the-day-summer-zomer-lente-lange-jurk-maxi-dress-zwanger-belly-pregnant-zwangerschap-babybump-3

Sinds ik zwanger ben draag ik ook graag wat grotere sieraden, zoals deze grote armband, ring en oorbellen die ik bij de V&D kocht. Geen idee waarom, ik heb het gevoel dat het geheel dan meer in balans is. Maar misschien is het ook gewoon omdat ik toch meer basics draag tijdens de zwangerschap (zwart, grijs en wit). Het makkelijke van het dragen van de basic kleuren is namelijk dat je ze ook makkelijk met elkaar kunt combineren en dat het minder opvalt als je bijvoorbeeld elke dag hetzelfde zwarte jurkje zou dragen dan elke dag een roze bloemenjurk.

 

 

OOTD-outfit-of-the-day-summer-zomer-lente-lange-jurk-maxi-dress-zwanger-belly-pregnant-zwangerschap-babybump-4 OOTD-outfit-of-the-day-summer-zomer-lente-lange-jurk-maxi-dress-zwanger-belly-pregnant-zwangerschap-babybump-5

 

Onder een maxi dress draag ik vaak gympjes of sandalen. Vandaag werden het zwarte slippers maar Mittens is bang voor slippers dus die doe ik pas aan als ik naar buiten ga haha!

Als het wat kouder wordt kun je een maxi dress gewoon blijven dragen met een vestje, blouse of colbertje.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.