Outfit of the day

Vandaag heb ik weer een outfit of the day voor je! En ook dit is er weer een die ik graag droeg voor de zwangerschap en nu met mijn zwangere buikje ook nog heel leuk staat. Het is een stoere, comfy en casual outfit. Ideaal voor de overgang van de zomer naar de herfst.

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-positiekleding-buik-houthakkersblouse-jeans-boots-3

Ik draag een houthakkersblouse van Stradivarius. Zo’n blouse wilde ik al heel lang maar ik twijfelde altijd of het wel bij me zou passen en welke kleur ik dan moest kiezen. Ik ben uiteindelijk voor deze klassieke rood/wit/blauw variant gegaan en ben er erg blij mee! Ik draag hem graag! De ene keer combineer ik hem met een wit hemdje, de andere keer met bijvoorbeeld een grijze zoals vandaag. Dit hemdje is van H&M, gewoon van de ‘normale’ afdeling. Ik let er vooral op of hij lang genoeg is want je wilt natuurlijk niet dat je buikje eronder uit piept..

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-positiekleding-buik-houthakkersblouse-jeans-boots-1

Ook de broek die ik draag ik een van mijn gewone broeken. Geen zwangerschapsbroek dus maar dan kan natuurlijk wel. Deze broek kocht ik jaren geleden bij Bershka en zit extreem laag. En juist daarom vind ik hem ook nu zo ontzettend comfortabel.

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-positiekleding-buik-houthakkersblouse-jeans-boots-2

De boots kocht ik alweer een hele tijd geleden in de sale bij Zara. Ze zijn natuurlijk vrij stoer maar toch ook nog vrouwelijk door de slanke pasvorm en gouden studs en gespen.

 

Foto-babystraatje.nl

Ik combineerde de outfit dan ook met gouden sieraden. De ketting kocht ik bij Jut & Jul in Utrecht. Het horloge is van Forever21 en verder draag ik mijn en mijn oma’s trouwring.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.