Outfit of the day

Als fashionlover probeer ik er zwanger ook nog leuk uit te zien. Maar ik wil me ook graag een beetje comfortabel voelen. Een van mijn favoriete outfits van de afgelopen tijd laat ik je vandaag zien in mijn outfit of the day!

OOTD-outfit-style-zwanger-zwangerschap-positiekleding-casual-werk-work-pregnant-blouse-mango-jeans-bershka-1 OOTD-outfit-style-zwanger-zwangerschap-positiekleding-casual-werk-work-pregnant-blouse-mango-jeans-bershka-2

Dit lichtblauwe overhemd zag liggen toen ik laatst met een vriendinnetje (die niet zwanger is :)) bij de Mango liggen. We vonden hem allebei direct leuk! Gewoon lekker simpel en klassiek. We kochten hem beide. Zij draagt hem gewoon dichtgeknoopt en stopt hem in een jeans. Ik draag hem nu nog los. Maar ik weet nu al dat ik hem straks ook dichtgeknoopt en in mijn jeans ga dragen. Voor nu combineer ik hem graag met een wit lang hemd. Degene die ik draag is van Vero Moda. Ik vind deze hemden ideaal nu ik zwanger ben en heb ze dus ook in meerdere kleurtjes.

OOTD-outfit-style-zwanger-zwangerschap-positiekleding-casual-werk-work-pregnant-blouse-mango-jeans-bershka-3 OOTD-outfit-style-zwanger-zwangerschap-positiekleding-casual-werk-work-pregnant-blouse-mango-jeans-bershka-4

De broek is nog steeds mijn geliefde broek van Bershka. Hij zit zo laag dat ik hem tot nu toe nog prima aan kan. Ik vind hem ook comfortabeler dan zwangerschapsbroeken omdat hij gewoon lekker laag zit. Helaas hebben ze deze broek niet meer, anders had ik er nog een paar aangeschaft! De laarsjes kocht ik tijdens mijn vakantie in Frankrijk bij Stradivarius (klik hier voor de shoplog!).

 

OOTD-outfit-style-zwanger-zwangerschap-positiekleding-casual-werk-work-pregnant-blouse-mango-jeans-bershka-5 OOTD-outfit-style-zwanger-zwangerschap-positiekleding-casual-werk-work-pregnant-blouse-mango-jeans-bershka-6

Het horloge wat ik draag is van Asos. Het is een mooi, simpel horloge met gouden en zilveren details. Ik vind hem mooi passen bij deze look. De oorbellen zijn van Sirado en droeg ik ook tijdens mijn bruiloft 🙂

Dit is mijn (zwangerschaps)outfit of the day!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.