Outfit of the day

Brrr wat is het koud!! Tijd om outfits voor de herfst uit de kast te trekken! Bij herfstoutfits denk ik aan de kleuren van vallende bladeren, gebreide vesten, grote sjaals en fijne laarsjes. De outfit of the day past daar heel goed bij vind ik.

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-pregnant-positiekleding-werk-casual-work-fall-herfst-stradivarius-winter-2

Het vest wat ik hier draag is van Stradivarius en kocht ik in Frankrijk tijdens onze vakantie. Het is een wijdvallend vest met korte wijde mouwen. Het is zacht en valt mooi, kortom lekker comfy!

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-pregnant-positiekleding-werk-casual-work-fall-herfst-stradivarius-winter-1

Daaronder draag ik een roestkleurig shirt van de H&M. Dit is de enige positiekleding die ik draag in deze outfit of the day. Het shirt is speciaal wat langer gemaakt en heeft aan de voorkant bij de buik meer stof dan aan de achterkant. Ik merk dat ik eigenlijk geen speciale zwangerschapskleding hoef te dragen behalve shirts en hemdjes, gewoon omdat normale shirts vaak te kort zijn. Tipje: bij H&M en Pieces hebben ze wel fijne lange hemden waar mijn buikje prima in past!

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-pregnant-positiekleding-werk-casual-work-fall-herfst-stradivarius-winter-4

Het shirtje heeft een soort opengewerkte geknoopte details bij de schouders. Nou ben ik door mijn zwangerschap toch een soort kacheltje en heb ik het vooral buiten koud. Maar voor de niet zwangeren onder ons kun je natuurlijk ook prima een shirt met lange mouwen (of bijvoorbeeld een spijkerblousje) onder dit vest dragen.

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-pregnant-positiekleding-werk-casual-work-fall-herfst-stradivarius-winter-3

De broek is van Bershka en zit super laag waardoor ik hem de hele zwangerschap al graag draag. Zo jammer dat ze deze broeken niet meer verkopen want ik woon erin! De suède bruine laarsjes zijn van Stradivarius. Sinds mijn zwangerschap heb ik teveel last van mijn rug om op hakken te kunnen lopen, dit soort platte laarsjes zijn voor mij dus ideaal nu!

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-pregnant-positiekleding-werk-casual-work-fall-herfst-stradivarius-winter-5

Ik draag er een grote armband en grote oorbellen bij. Volgens mij kocht ik deze ooit bij V&D.

En dan is dit mijn zwangerschaps outfit of the day!

Heb jij zin in de herfst?

Liefs,

Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. wel bijzonder dat je nog een gewone broek aan hebt, maar dat kan inderdaad prima als ie zo laag zit! mooi vest draag je hier en je armband staat heel leuk bij de outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.