Outfit of the day

Het is al bijna een jaar geleden dat ik een outfit of the day zonder babybump liet zien! Mijn babybump is weg en Nils is inmiddels 8 weken oud. Mijn outfit van vandaag is dus comfortabel en praktisch maar toch leuk en stoer. Ik ben tenslotte nog met verlof en zorg dus de hele dag voor de kleine man dus het is belangrijk dat mijn outfit lekker zit en dat ik hem ook makkelijk borstvoeding kan geven bijvoorbeeld. Ik moet overigens wel eerlijk bekennen dat thuis de joggingbroek toch ook wel heel vaak mijn outfit of the day is tot ik naar buiten ga haha!

OOTD-outfit-of-the-day-simpel-stoer-basic-minimal-zwarte-cropped-broek-stradivarius-grijze-oversized-jumper-trui-bershka-nike-nikes-1

De grijze trui die ik draag is van H&M. Hij is zacht en zit ontzettend comfortabel. Hij is wijdvallend wat ik fijn vind omdat mijn buik natuurlijk nog niet helemaal de oude is. Toch is het geen groot gewaad omdat de mouwen wel mooi aansluitend zitten. Ook stroop ik de mouwen vaak op, dit maakt de outfit wat stoerder en ook dit oogt slanker.

OOTD-outfit-of-the-day-simpel-stoer-basic-minimal-zwarte-cropped-broek-stradivarius-grijze-oversized-jumper-trui-bershka-nike-nikes-2

De broek die ik draag is van Stradivarius. Je zag hem laatst al voorbij komen in mijn shoplog. Het is een cropped broek dus je ziet je enkels omdat de broek wat minder lang is. Ik vind dit heel leuk staan met gympjes of een paar mooie pumps. Het is niet echt weer voor blote enkels en toch draag ik deze broek heel graag. Hij zit heerlijk doordat er stretch in zit.

OOTD-outfit-of-the-day-simpel-stoer-basic-minimal-zwarte-cropped-broek-stradivarius-grijze-oversized-jumper-trui-bershka-nike-nikes-3

Qua sieraden hou ik het sinds de komst van Nils rustig. Ik draag hier een horloge van Asos.com, mijn trouwring en 2 ringen uit een setje ringen van H&M. Kettingen en oorbellen sla ik de laatste tijd regelmatig over omdat Nils zich daar graag aan vast klampt en dat is niet zo fijn..

OOTD-outfit-of-the-day-simpel-stoer-basic-minimal-zwarte-cropped-broek-stradivarius-grijze-oversized-jumper-trui-bershka-nike-nikes-4

Mijn Nike gympen draag ik nog steeds met onzettend veel plezier, ik kocht ze zo’n 1,5 jaar geleden in Amerika en ze zien er nog steeds goed uit!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Leuke outfit! Ik vind vooral de broek erg gaaf met die ritsjes! Ik merk dat ik ook wat praktischer kleding moet gaan aandoen, want iedere keer mijn blazer en jurkje uit doen is niet echt praktisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.