Outfit of the day

Mijn outfit vandaag is super comfortabel. Soms ben je daar gewoon heel erg aan toe. En dat was ik dus afgelopen weekend! Mijn lieve vriendje (verloofde haha!) Sven was zo lief om de foto’s te nemen! Ik weet niet precies waar het mis is gegaan maar een deel is een beetje wazig. Sorry!

ootd-outfit-hipster-sweater-mango-ripped-jeans-bershka-grijs-nike-nikes-gympen-casual-comfy-1

Mijn “hipster” sweater is lekker comfy maar niet super warm. Ideaal dus voor dit weer. In het weekend draag ik heel graag truien, ik ben er dol op!

 

 

ootd-outfit-hipster-sweater-mango-ripped-jeans-bershka-grijs-nike-nikes-gympen-casual-comfy-2

Mijn grijze jeans met scheuren bij de knieën is van Bershka en ik woon er nu elk weekend in haha! Hij zit heel lekker en past bij mijn comfy weekend stijl.

 

ootd-outfit-hipster-sweater-mango-ripped-jeans-bershka-grijs-nike-nikes-gympen-casual-comfy-3

En als je voor super comfortabel gaat kan een paar gympen natuurlijk niet ontbreken. Mijn Nike Free Run gympen kocht ik in de Nike winkel in Amerika en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee!

 

 

ootd-outfit-hipster-sweater-mango-ripped-jeans-bershka-grijs-nike-nikes-gympen-casual-comfy-4

 

Ik draag bij deze look zilveren en zwarte sieraden. De oorbellen en een deel van de armbandjes zijn van Sierado. De rest is van H&M.

En zo simpel en comfy kan een outfit zijn in het weekend! Het is alweer bijna weekend en ik ben er ook echt aan toe.. Vandaar dat mijn artikel ook iets korter is dan normaal. Ik ben namelijk al dagen extreem druk en slaap slecht. Toch wilde ik graag een artikel plaatsen. Ik hoop dat je het toch leuk vond!

Heb jij nog leuke plannen voor het weekend?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.