Outfit of the day

Voor mijn gevoel is het alweer veel te lang geleden dat ik een outfit of the day postte! Vandaag dus een extra feestelijke outfit, gewoon omdat het kan!

OOTD-outfit-leren-broek-leather-pants-glitter-hakken-sandalette-colbert-blazer-zwart-party-feestje-sexy-stijlvol-2

Is het gek als ik zeg dat ik me in deze outfit een soort sexy powervrouw voel? Soms heb je dat met outfits. Ik denk dat het bij deze outfit komt door de combinatie van het nette colbertje met de stoere leren broek en de sexy high heels. En het leuke is, deze outfit kost nog geen €100 bij elkaar, nog fijn voor het budget ook!

OOTD-outfit-leren-broek-leather-pants-glitter-hakken-sandalette-colbert-blazer-zwart-party-feestje-sexy-stijlvol-3

Het zwarte colbertje dat ik draag is van Forever 21. Het shirtje met de zilveren kleine soort studs kocht ik jaren geleden bij H&M. Door de hele lichte poederroze kleur heeft het iets vrouwelijks terwijl de studs hem juist weer wat stoerder maken.

OOTD-outfit-leren-broek-leather-pants-glitter-hakken-sandalette-colbert-blazer-zwart-party-feestje-sexy-stijlvol-1

Ook de (nep)leren broek is van Forever 21. De broekspijpen zijn eigenlijk wat langer maar doordat mijn sandalettes bandjes hebben hem ik de pijpen een beetje naar binnen geslagen.

OOTD-outfit-leren-broek-leather-pants-glitter-hakken-sandalette-colbert-blazer-zwart-party-feestje-sexy-stijlvol-4

En die geweldige glitter sandalettes? Die zijn voor mijn bruiloft 🙂 Maar ik moet ze af en toe alvast een beetje inlopen. Ik kocht ze bij Otto.nl maar ze zijn van het merk Next. Nooit van gehoord. Ze lopen overigens niet geweldig maar ik vind je zo pretty!

In welke outfit voel jij je een soort sexy powervrouw?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.