Outfit of the day

De outfit of the day die ik vandaag draag is een van mijn favoriete outfits om naar mijn werk te dragen. Simpel, netjes en vrouwelijk.

ootd-outfit-colbert-blazer-jeans-pumps-poeder-roze-zwart-netjes-werk-work-1

Het colbertje van H&M vind ik mooi vanwege de poederroze kleur maar ook vanwege de stoere leren details. Bij colbertjes stroop ik de mouwen altijd op omdat ik dat leuker vind staan. Zeker in combinatie met een horloge. Vandaag is dat mijn ros├ęgouden horloge van OOZOO.

 

ootd-outfit-colbert-blazer-jeans-pumps-poeder-roze-zwart-netjes-werk-work-2

Onder de blazer draag ik een shirtje van H&M dat dezelfde kleur heeft als de blazer. Een zwart shirtje zou natuurlijk ook kunnen, of een witte blouse.

ootd-outfit-colbert-blazer-jeans-pumps-poeder-roze-zwart-netjes-werk-work-4

 

De zwarte jeans is van Zara, uit de Body Curve collectie van TRF. Volgens mij is dit de jegging. Ik heb hem in allerlei varianten en woon er echt in! Deze broek zit zo lekker en staat mooi. Om de outfit af te maken draag ik er zwarte pumps van Van Haren bij.

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.