Outfit of the day

Hoe lang is het wel niet geleden dat ik een outfit of the day plaatste? Het is dus duidelijk weer eens tijd voor een outfit of the day! Met zulk lekker weer heb ik direct zin in mijn boyfriend jeans en gympen.

OOTD-Outfit-of-the-day-baggy-boyfriend-ripped-jeans-stoer-gympen-primark-forever-21-1

De boyfriend jeans is van Primark en kocht ik vorig jaar. Meestal draag ik bij een wijdere broek en strak shirtje maar dit soepel vallende mintgroene shirtje van Forever 21 vond ik er eigenlijk ook goed bij passen.

 

 

OOTD-Outfit-of-the-day-baggy-boyfriend-ripped-jeans-stoer-gympen-primark-forever-21-2

Mijn slip ons met panterprint kocht ik vorige jaar in de sale bij Sacha maar ook dit jaar zie je ze weer volop in de winkels. Lekker makkelijk om even snel aan te trekken.

 

OOTD-Outfit-of-the-day-baggy-boyfriend-ripped-jeans-stoer-gympen-primark-forever-21-3

Ik ben verliefd op mijn nieuwe ketting. Ik kocht hem bij Jut & Jul een klein winkeltje in Utrecht met vintage maar ook nieuwe dingen van verschillende creatievelingen die hier hun eigen plankje hebben. De armband is van Forever 21.

 

 

OOTD-Outfit-of-the-day-baggy-boyfriend-ripped-jeans-stoer-gympen-primark-forever-21-5

 

En dit was dan eindelijk weer een outfit of the day! Ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.